Goede service badge

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van internet

Bel 033 879 55 22 voor een prettig gesprek over jou project

Wij zijn professionele webbouwers en gaan graag voor jou aan de slag

Loop eens binnen voor een kop koffie. Wij helpen u graag met jouw project!

Website laten maken? Wij maken voor jouw idee dé applicatie!

Mobiele website en applicatie ontwikkeling voor iPhone, Android, BlackBerry en Symbian met jQueryMobile

Stel je wilt een app of een mobiele website laten ontwikkelen. Dat moet tegenwoordig voor iOs én Android én BlackBerry én eventueel nog voor Symbian, de grootste mobiele besturingssystemen van vandaag. Zou het niet mooi zijn om applicaties en websites te ontwikkelen die op iedere mobiele telefoon werken ongeacht het besturingssysteem wat erop draait of wat de resolutie ook is?

jQueryMobile is een mobiele variant van de populaire javascript bibliotheek jQuery. Het is een kleine plugin waarmee het bediengemak van websites of applicaties op mobiele telefoons, maar ook de iPad en de Galaxy Tab enorm vergroot wordt doordat de plugin geoptimaliseerd is voor touchscreen.

Met jQueryMobile kun je in HTML een complete website bouwen die aanvoelt en oogt als een app. De ontwikkeltijd is een stuk korter en de compatibiliteit is enorm groot. Veelgebruikte browsers zoals Safari en Opera kunnen deze sites moeiteloos weergeven.

Wij zijn erg enthousiast over deze nieuwe techniek en hebben het gelijk gebruikt om ons eigen administratiesysteem 'finger-friendly' te maken zodat we ook onderweg goed inzicht hebben in onze facturen, projecten, relaties en andere handige informatie.

Interesse in een mobiele website geoptimaliseerd voor touchscreen telefoons? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Direct meer weten?
Bel dan 033 879 55 22 of neem contact met ons op via ons contactformulier.

Uw naam: *
Onderwerp:
E-mailadres of telefoon: *
Uw vraag: *