Goede service badge

Website laten maken? Wij maken voor jouw idee dé applicatie!

Wij zijn professionele webbouwers en gaan graag voor jou aan de slag

Loop eens binnen voor een kop koffie. Wij helpen u graag met jouw project!

Bel 033 879 55 22 voor een prettig gesprek over jou project

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van internet

Magento webwinkel beginnen!

U wilt een webwinkel beginnen en zo snel mogelijk van start? dan is een opensource pakket misschien wel wat voor u! Met Magento Webwinkelsoftware kunt u snel van start met een professionele webwinkel.

Magento webwinkelsoftwareWij implementeren Magento webwinkelsoftware in uw bestaande website, of zetten een compleet nieuwe webwinkel met u op op basis van de opensource software van Magento.

U kunt uw webwinkel veilig bij ons onderbrengen, wij hosten uw webwinkel en regelen uw domeinnaam. Bent u al in bezit van hosting en een domeinnaam, dan kunt u dit blijven gebruiken.

Het grote voordeel van Magento is dat het ontzettend flexibel is. Zo kunnen wij samen met u uw webwinkel aanpassen aan uw wensen en eisen. Veilig online betalen hoort daar natuurlijk bij! Wij implementeren iDEAL in uw webwinkel. Wanneer u nog geen account bij iDEAL heeft, kunnen wij dit voor u regelen. Informeer naar onze lage tarieven. U kunt er ook voor kiezen om iDEAL zelf te regelen bij uw bank. Wij implementeren dit dan voor u.

Een webwinkel in uw eigen huisstijl

Kiest u voor Magento webwinkelsoftware, dan zullen wij de webwinkel in uw huisstijl opmaken. Zo ziet uw klant met wie hij zaken doet. Ook op de online communicatie komt uw huisstijl terug, waardoor de webwinkel een professionele uitstraling krijgt!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op en begin uw eigen webwinkel!

Meer informatie over Magento vindt u ook op de website www.magento.com

Direct meer weten?
Bel dan 033 879 55 22 of neem contact met ons op via ons contactformulier.

Uw naam: *
Onderwerp:
E-mailadres of telefoon: *
Uw vraag: *