Goede service badge

Loop eens binnen voor een kop koffie. Wij helpen u graag met jouw project!

Bel 033 879 55 22 voor een prettig gesprek over jou project

Website laten maken? Wij maken voor jouw idee dé applicatie!

Wij zijn professionele webbouwers en gaan graag voor jou aan de slag

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van internet

GEZOCHT: Ondernemers die meer response op hun website willen

Iedereen wil goed gevonden worden, iedereen kan een website maken, maar bijna niemand kan een goede website maken... Wij wel!

De aanbieders van software, template generatoren en kant en klare open-source pakketten of blogs is eindeloos. Maar bereikt u, met uw eigen knutselwerk ook wat wij professionals voor u kunnen bereiken? Bent u op de hoogte van de laatste technieken en weet u ook hoe een ideale website structuur er uit ziet?

JA! ik wil een website check-up!

Wij zijn constant bezig met onszelf de nieuwste technieken aan te leren om zo onze websites hoger terug te laten komen in de zoekmachines.

Hoger in de zoekmachines, maar op de verkeerde zoekwoorden

Een veelgehoord probleem, "Ik word wel gevonden, maar niet op de zoekwoorden die ik wil, terwijl de concurrent wel gevonden wordt!". Dat kan en vaak is dit ook goed te verklaren. Kijk altijd goed naar waarop u gevonden wilt worden. Waar zoeken uw potentiële klanten op? Komen deze termen voor in mijn website? Richt ik mij wel voldoende op juist deze zoekwoorden? Allemaal vragen die u uzelf kunt stellen.

Gebruik doeltreffende zoekwoorden voor meer conversies

Stel u verkoopt van Bommel schoenen. U wilt dus gevonden worden op schoenen. Houd dan in uw achterhoofd dat u niet de enige speler op de markt bent. Wilt u wel gevonden worden op schoenen?

Is het niet veel beter om gevonden te worden op Van Bommel schoen? Uw klant weet wat hij wil, u biedt dat produkt aan.

De kans op een daadwerkelijke aankoop van de klant is in variant 2 veel groter dan in variant 1. Het is dus belangrijk dat u op uw specifieke produkt wordt gevonden.

Benieuwd hoe wij uw website zoekmachine vriendelijker kunnen maken?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.